MODS

Innovatieve, duurzame en rendabele bouwmodules in hout. Realiseer alle denkbare vormen en volumes dankzij eenvoudige montage.

WAAROM MODS® GEBRUIKEN?

MODS® elementen moduleerbaar en eindeloos opnieuw te gebruiken. Ze zijn geschikt voor al uw projecten. De elementen bestaan uit nieuw of gerecycleerd hout, van duurzame herkomst voor duurzaam gebruik.

Moduleerbaar

Een detail aanpassen of een heel nieuwe structuur heropbouwen? Het kan, de volgende dag of volgend jaar. Hebt u een scheidingswand gemonteerd? Verplaats de deuren, openingen, stopcontacten en wandlampen zoals het u uitkomt! Een stand gebouwd? Maak er later een podium, bar, tafel of … zelfs een kerstboom van!

Voordelig

Weg met de wegwerpcultuur! Gebruik alle elementen van uw structuur opnieuw voor een volgend project. Stapel niet langer overbodig materiaal op: eenzelfde element leent zich voor al uw projecten.

Duurzaam

Minder afval en hernieuwbare grondstoffen: goed voor onze planeet en uw MVO. MODS® elementen zijn milieubewust ontworpen. Bovendien sluit de productie met gerecycleerd hout helemaal aan bij de circulaire economie.

Een vraag? Een project?

Contacteer ons!

Neem contact met ons op

+32 496 06 14 20

Email

hello@mods.be

Adres

Henri-Joseph Genessestraat 34
1070 Brussel