Contacteer ons!

Een vraag? Een project?

Adres

Henri-Joseph Genessestraat 34
1070 Brussel

FAQ

Veelgestelde vragen

Waar wordt mods® gemaakt?

De elementen worden geproduceerd in Anderlecht, in het Brussels Gewest (België). De productie gebeurt in de werkplaats van MCB Atelier. Zodra de freesmachine beschikbaar is, zullen de MODS® elementen in samenwerking met een maatwerkbedrijf worden geproduceerd.

Kan ik online bestellen?

We ontwikkelen op dit ogenblik een tool die het mogelijk maakt om uw projecten in 3D online te tekenen en te bestellen. Deze applicatie zal in de loop van 2019 beschikbaar zijn. In afwachting kunt u ons telefonisch of via e-mail contacteren voor een offerte of een bestelling.

Waar komen de grondstoffen vandaan?

MODS® elementen in nieuw hout zijn gemaakt uit vurenhout uit PEFC-gecertificeerde Belgische bossen. MODS® elementen uit recuperatiehout zijn samengesteld uit houtoverschotten van schrijnwerkerijen in het Brussels Gewest. De accessoires en afwerkingen worden gemaakt uit PEFC- of FSC-gelabelde panelen, geleverd door houthandel Lochten & Germeau (Anderlecht).

Wat is de leveringstermijn?

Zodra onze freesmachine beschikbaar is, kunnen we binnen een termijn van enkele dagen leveren. Op dit ogenblik zijn de leveringstermijnen afhankelijk van de grootte van het project. Contacteer ons telefonisch of via e-mail om dit samen te bespreken.

MODS